Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
19.08.2019

До реального позбавлення волі з конфіскацією всього належного майна за збут ацетильованого опію засуджено наркоділка на Луганщині

Досудовим розслідуванням встановлено, що упродовж червня 2017 року 39-річний мешканець  м.Сєвєродонецька за попередньою змовою з іншою особою,  матеріали стосовно якої виділені в окреме кримінальне провадження та на даний час перебувають на розгляді суду, систематично збували на території міста особливо небезпечний наркотичний засіб – ацетильований опій.

Не дивлячись на  те, що засуджений та його спільник тривалий час перебувають на обліку у лікаря-нарколога у зв’язку з вживанням наркотичних засобів та психотропних речовин, вони продовжували їх вживати.

Наркоділки попередньо спільно виготовили ацетильований опій та стали зберігати наркотичний засіб за місцем мешкання з метою  подальшого збуту.

Засуджений особисто в телефонному режимі домовлявся із покупцями про продаж наркотичних засобів, які незаконно збував за гроші.

Вироком Сєвєродонецького міського суду Луганської області чоловіка засуджено до 4 років 4 місяців позбавлення волі з конфіскацію всього належного йому майна.

 

Прес-служба прокуратури Луганської області

кількість переглядів: 1503