Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
21.08.2019

Прокуратура довела у суді провину наркоторговця, який незаконно зберігав та збував метадон в громадських містах

Досудовим розслідуванням встановлено, що 34-річний мешканець м. Сєвєродонецька, який  раніше неодноразово засуджений за незаконний обіг наркотичних засобів та психотропних речовин, на шлях виправлення не став та продовжував скоювати злочини в період умовно-дострокового звільнення.

Чоловік, попередньо придбавши метадон, упродовж травня-липня 2019 року розповсюджував його на території м. Сєвєродонецька. Передача товару здійснювалася при особистій зустрічі з покупцем.

Зловмисника викрито правоохоронцями під час незаконного збуту метадону, за 1 грам якого чоловік отримував від покупців по 2000 грн. Варто зазначити, що збут наркотичного засобу здійснювався  у громадських місцях.

Під час оперативної закупівлі наркоділка затримали відповідно до ст. 208 КПК України.

Вказаній особі повідомлено про підозру у вчиненні злочину та застосовано судом запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Сєвєродонецький міський суд Луганської області, погодившись з позицією прокурора, визнав чоловіка винним у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 307 КК України, та призначив йому покарання у вигляді 6 років 1 місяця позбавлення волі з конфіскацією ½ частини належного йому майна на користь держави.

Прес-служба прокуратури Луганської області

кількість переглядів: 1538