Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
22.08.2019

Обвинувальний акт стосовно водія, який запропонував працівникам патрульної поліції неправомірну вигоду за непритягнення до адмінвідповідальності, спрямовано до суду

Досудовим розслідуванням встановлено, що під час патрулювання вулиць м. Лисичанська у нічний час доби  працівники патрульної поліції зафіксували порушення правил дорожнього руху водієм транспортного засобу.

За кермом зупиненого автомобіля перебував чоловік у стані алкогольного сп’яніння та  без водійського посвідчення.

Також було з’ясовано, що нещодавно водій, керуючи транспортним засобом, зіткнувся з парканом місцевого закладу  та зник з місця події.

З метою уникнення адміністративної відповідальності за ч. 1 ст. 130, ст. 124, ст. 122-4 КУпАП правопорушник запропонував патрульним поліцейським неправомірну вигоду у розмірі 1000 грн кожному.

Наразі досудове розслідування за вказаним фактом завершено. Обвинувальний акт у вказаному кримінальному провадженні спрямовано до суду  з метою притягнення водія до кримінальної відповідальності.

Довідково: санкція ч. 1 ст. 369 КК України передбачає покарання у вигляді штрафу від 500 до 750 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або обмеження волі на строк від 2 до 4 років, або позбавлення волі на той самий строк.

 

Прес-служба прокуратури Луганської області

(за матеріалами Лисичанської місцевої прокуратури)

кількість переглядів: 1661