Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
12.09.2019

На Луганщині знешкоджена ОЗГ, яка надавала послуги у сфері грального бізнесу

Злочинне угруповання викрито за матеріалами управління стратегічних розслідувань ГУНП в Луганській області, досудове розслідування здійснюється слідчим управлінням ГУНП в Луганській області.

Встановлено, що з літа 2018 року двоє мешканців міста Сєвєродонецьк Луганської області, з метою надання послуг у сфері грального бізнесу, організували злочинну групу, до складу якої увійшли ще сім місцевих жителів.

Відповідно до розробленого організаторами злочинного плану, учасники злочинного угруповання організували роботу п’яти інтернет центрів, розташованих у різних точках міста Сєвєродонецьк, у яких надавались послуги з грального бізнесу, шляхом отримання особистого грошового рахунку, який можливо поповнити у відповідному інтернет центрі, та надання доступу до онлайн казино на встановленому в інтернет центрах комп’ютерному обладнанні. У разі виграшу отримані грошові кошти клієнти знімали у встановлених в інтернет центрах терміналах.

В ході проведення досудового розслідування співробітниками Національної поліції припинено діяльність вказаних гральних закладів.

Досудове розслідування триває.

 

Довідково: покарання за вказаний злочин передбачає накладення штрафу у розмірі від 170 тис грн до 680 тис грн.

 

Прес-служба прокуратури Луганської області

кількість переглядів: 1769