Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
10.10.2019

В Луганській області на вимогу прокуратури зухвалому вбивці призначено максимальну міру покарання – 15 років за ґратами

Публічне обвинувачення у вказаному кримінальному провадженні підтримували прокурори прокуратури Луганської області та Сватівського відділу Старобільської місцевої прокуратури, які наполягали на призначенні вбивці максимальної за інкримінованою статтею міри покарання.

За результатами досудового розслідування встановлено, що в червні 2017 року в денний час доби у смт Троїцьке 24-річний чоловік на прохання своєї керівниці прийшов   до її домоволодіння відремонтувати ноутбук.

На ґрунті особистих неприязних відносин між вказаними особами розпочалася сварка, під час якої зловмисник  завдав жінці вісім ударів по голові металевими розкладними пасатижами, які він мав при собі.

Усвідомлюючи, що в результаті його дій може настати смерть жінки, вбивця зник з місця події. Жінка померла від отриманих тілесних ушкоджень: черепно-мозкової травми, переломів та значних крововиливів.

На час досудового розслідування підозрюваному обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Під час судового розгляду обвинувачений, не дивлячись на повноту зібраних під час досудового розслідування доказів, повністю заперечував свою провину, наполягав на невинуватості та кожного разу озвучував суду нову версію своєї непричетності до скоєння злочину.

Однак, суд підтримав принципову позицію прокуратури та ухвалив зухвалому вбивці справедливе покарання.

 

Прес-служба прокуратури Луганської області

кількість переглядів: 1910