Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
28.10.2019

На вимогу прокуратури підозрюваного у вчиненні хуліганства із застосуванням ножа стосовно неповнолітніх взято під варту без права внесення застави

За матеріалами слідства, 23.10.2019 близько 17-ї години раніше судимий чоловік, грубо порушуючи громадський порядок, безпідставно та із застосуванням ножа, залякував малолітніх й неповнолітніх дітей, намагаючись нанести їм тілесні ушкодження.

За даним фактом слідчими Старобільського відділу поліції ГУНП в Луганській області розпочато кримінальне провадження за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 4 ст. 296 КК України (хуліганство, вчинене із застосуванням предмета, спеціально пристосованого для нанесення тілесних ушкоджень). Процесуальне керівництво здійснюється групою прокурорів Старобільської місцевої прокуратури.

Правоохоронні органи затримали зловмисника безпосередньо після вчинення злочину та повідомили йому про підозру у вчиненні злочину.


Триває досудове розслідування.

Довідково: санкція ч. 4 ст. 296 КК України передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до семи років.

Прес-служба прокуратури Луганської області

(за матеріалами Старобільської місцевої прокуратури)

кількість переглядів: 1538