Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
11.11.2019

Розслідування втечі з-під варти під час конвоювання – на контролі прокуратури Луганської області

Завдяки злагоджені роботі правоохоронців місцезнаходження втікача встановлено. Останній переховувався у покинутому будинку у с.Співаківка Новоайдарського району. Вказану особу затримано в порядку ст. 208 КПК України.

10 листопада 2019 року правопорушнику повідомлено про підозру  у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 393 КК України (втеча з-під варти, вчинена особою, яка перебуває у попередньому ув’язненні). За цей злочин передбачено  покарання у вигляді позбавлення волі  від 3 до 5  років.

Кримінальне провадження за вказаним фактом розслідується Старобільським відділом ГУНП в Луганській області за процесуального керівництва Старобільської місцевої прокуратури.

Хід розслідування перебуває на контролі керівництва прокуратури Луганської області.

Зазначимо,  що 28.10.2019   Сєвєродонецьким міським судом  Луганської області  вказаного громадянина засуджено до 4 років 6 місяців позбавлення волі за ч. 3 ст. 186  КК України (грабіж, вчинений повторно, за попередньою змовою групою осіб, поєднаний з проникнення у житло).  На даний час вирок суду не набрав законної сили, оскільки триває строк на апеляційне оскарження (30 днів з моменту проголошення вироку).

Прес-служба прокуратури Луганської області

кількість переглядів: 1623