Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
25.11.2019

Повідомлено про підозру за фактом вчинення замаху на умисне вбивство двох осіб в Старобільському районі Луганщини

Встановлено, що інцидент стався 24 листопада 2019 року в с. Новоселівка Старобільського району. Підозрюваний, приїхавши до знайомого, у вечірній час доби разом з господарем будинку та жінкою вживали алкогольні напої. З мотиву раптово виниклих неприязних відносин між ними стався конфлікт, у результаті якого гість скоїв замах на умисне вбивство, заподіявши кухонним ножем проникаюче поранення в область грудної клітки чоловіку та колоту рану в область лопатки жінці. Потерпілим своєчасно надано необхідну медичну допомогу, чоловіка госпіталізовано до реанімаційного відділення.

Вказану особу затримано та на даний час вирішується питання про застосування до чоловіка запобіжного заходу. Прокуратура наполягатиме на триманні під вартою.

Розпочате кримінальне провадження за ч. 2 ст. 15, п. 1 ч. 2 ст. 115 КК України розслідується слідчими Старобільського відділу поліції ГУНП в Луганській області за процесуального керівництва Старобільської місцевої прокуратури.

Довідково: санкція ч. 2 ст. 115 КК України передбачає покарання у вигляді позбавлення волі строком від 10 до 15 років або довічне позбавлення волі.

Прес-служба прокуратури Луганської області

кількість переглядів: 1601