Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
02.12.2019

До суду направлено обвинувальний акт за фактом незаконного позбавлення волі та умисного вбивства людини на Луганщині

У липні 2019 року зловмисниками у м. Лисичанську було незаконно позбавлено волі 45-річного місцевого мешканця. Запобігаючи його втечі та перешкоджаючи вчиненню опору, чоловіку спричинили численні удари кулаками та насильно вивезли його в район протитуберкульозного диспансеру, де заподіяли множинні тілесні ушкодження, у тому числі молотком. Від отриманих травм потерпілий помер на місці.
Обвинувальний акт стосовно вказаних осіб – 21-річного та 26-річного чоловіків – прокуратурою затверджено та направлено до суду для розгляду по суті. Матеріали стосовно ще одного фігуранта злочину, який переховується від органів досудового розслідування, виділено в окреме кримінальне провадження.

Нагадуємо, відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Довідково: санкція інкримінованих статей передбачає покарання у виді позбавлення волі на строк від десяти до п'ятнадцяти років або довічного позбавленням волі.

Прес-служба прокуратури Луганської області

кількість переглядів: 1725