Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
03.12.2019

Прокуратура Луганської області направила до суду обвинувальний акт за фактом участі особи у так званій «народній міліції ЛНР»

Оскільки зазначена особа переховується від органів слідства та суду з метою ухилення від кримінальної відповідальності, у липні 2019 року їй заочно повідомлено про підозру, оголошено в розшук та на підставі ухвали слідчого судді розпочато спеціальне досудове розслідування.

За версією слідства, громадянин України на початку 2015 року вступив до «6-го окремого мотострілецького козачого полку ім. Платова народної міліції ЛНР» та обійняв посаду так званого «заступника командира взводу». У збройному підрозділі він брав активну участь у здійсненні збройного спротиву силам АТО/ООС в районі селищ Новотошківське та Троїцьке Попаснянського району Луганської області.

Нагадуємо, відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Прес-служба прокуратури Луганської області

кількість переглядів: 1939