Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
05.12.2019

У Лисичанську до 5 років і 3 місяців засуджено чоловіка, який стріляв з пневматичного пістолета на території дитячого садка

Як встановлено слідством, у квітні 2017 року під час словесної перепалки обвинувачений стріляв з пневматичного пістолета в двох раніше незнайомих йому містян на території дитячого садка в м.  Лисичанську. Одному чоловікові зловмисник заподіяв проникаюче поранення черевної порожнини з пошкодженням печінки, що відноситься до тяжких тілесних ушкоджень, небезпечних для життя в момент заподіяння, іншому – легкі тілесні ушкодження, що спричинило короткочасний розлад здоров’я.

Крім того, у результаті своїх злочинних дій вказана особа, діючи з мотивів явної неповаги до суспільства, грубо порушила громадський порядок із застосуванням пневматичного пістолета, який заздалегідь заготовила для нанесення тілесних ушкоджень.

Вироком Лисичанського міського суду Луганської області обвинуваченого визнано винним у вчиненні злочинів, передбачених ч. 1  ст. 121 (умисне тяжке тілесне ушкодження), ч. 4 ст. 296  (хуліганство) КК України, та засуджено до 5 років і 3 місяців позбавлення волі. Це вже шоста судимість чоловіка.

На даний час вирок не набрав законної сили, оскільки триває строк апеляційного оскарження (30 днів із дня проголошення вироку).

Прес-служба прокуратури Луганської області

кількість переглядів: 1747