Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
10.12.2019

Працівника одного з територіальних підрозділів регіонального сервісного центру МВС в Луганській області викрили на хабарі

За матеріалами слідства, державний службовець вимагав та одержав від громадянина неправомірну вигоду у розмірі 4 тис. грн за успішне складання іспиту зі знань правил дорожнього руху та навичок керування транспортними засобами. Предмет неправомірної вигоди виявлено й вилучено правоохоронцями під час проведення слідчих (розшукових) дій.

9 грудня 2019 року вказаній особі повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 368 КК України (одержання службовою особою неправомірної вигоди для себе за вчинення в інтересах того, хто надає неправомірну вигоду будь-якої дії з використанням службового становища, поєднаного з вимаганням неправомірної вигоди). На даний  час прокуратурою направлено до суду клопотання про обрання підозрюваному запобіжного заходу.

Покарання, яке загрожує за корупційний злочин – позбавлення волі строком від від 5 до 10 років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3 років, з конфіскацією майна.

Прес-служба прокуратури Луганської області

кількість переглядів: 1895