Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
10.12.2019

П’ятеро мешканців Луганської області у складі організованої злочинної групи підозрюються у реалізації фальсифікованої коньячно-горілчаної продукції (ФОТО)

Нагадаємо, 23.07.2019 за матеріалами Управління стратегічних розслідувань в Луганській області Департаменту стратегічних розслідувань Національної поліції України викрито розгалужену мережу  зі збуту підробленої коньячно-горілчаної продукції на території Луганської області. Вказані підакцизні товари збувалися на легальних точках продажу: ДП «Центральний ринок м. Сєвєродонецька», ДП «Лисичанський ринок», а також за фактичним місцем проживання членів організованої групи.

Під час проведення 23 обшуків за місцями мешкання учасників організованої злочинної групи, зберігання та реалізації фальсифікованого товару виявлено та вилучено понад 1700 л  алкогольних напоїв.

За матеріалами слідства, злочинну групу для надання послуг зі збуту незаконно виготовлених алкогольних напоїв організувала мешканка м. Сєвєродонецька у січні 2019 року. До її складу входило ще четверо жителів Луганської області. Згідно з розробленим організаторами злочинним планом учасники угруповання організували придбання, зберігання з метою збуту, перевезення з метою збуту та збут незаконно виготовлених алкогольних напоїв.

Досудове розслідування триває.

Відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком.

 





Прес-служба прокуратури Луганської області

 

кількість переглядів: 1664