Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
11.12.2019

Начальнику Державного агентства рибного господарства в Луганській області повідомлено про підозру у вчиненні тяжкого злочину

За матеріалами слідства, у квітні 2019 року працівники Управління Державного агентства рибного господарства в Луганській області на чолі з його керівником проводили перевірку стану дотримання користувачами водних об’єктів Сватівського району Луганської області вимог законодавства щодо заборони рибної ловлі під час нерестового періоду.

У ході перевірки начальник агентства, будучи згідно зі ст. 2 «Про державний захист працівників суду й правоохоронних органів» працівником правоохоронного органу, перевищив службові повноваження та завдав тілесні ушкодження користувачеві водного об’єкту.

На даний час вирішується питання щодо обрання підозрюваному запобіжного заходу у вигляді цілодобового домашнього арешту.

Санкція інкримінованої статті передбачає покарання у виді позбавлення волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права обіймати певні посади  чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років.

Відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Прес-служба прокуратури Луганської області

кількість переглядів: 1481