Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
20.12.2019

За принципової позиції прокуратури Луганської області залишено без змін вирок суду першої інстанції, яким засуджено двох осіб до 7 та 8 років позбавлення волі

Стороною обвинувачення доведено вину двох мешканців області 31-річного та 50-річного віку у тому, що вони, за попередньою змовою, проникли на територію домоволодіння у м. Сватове та, погрожуючи застосуванням пістолета, вимагали кошти у господарки будинку. При прогрозах останні нанесли їй два удари в обличчя.

Запобігли проникненню до житла та скоєнню злочину діти, які зачинили вхідні двері до будинку зсередини. Розбійники, розуміючи неможливість проникнення до помешкання та заволодіння майном потерпілої, зникли з місця вчинення злочину, але були затримані правоохоронцями.

Засуджені не погодилися з призначеними строками відбування покарання та вимагали перегляду справи в апеляційному порядку.

Заслухавши позицію прокурора, а також доводи засуджених та їхніх  захисників, Луганський апеляційний суд  залишив вирок суду першої інстанції без змін.

Прес-служба прокуратури Луганської області

кількість переглядів: 1425