Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
20.12.2019

В Луганській області до 8 років позбавлення волі засуджено винуватця ДТП, у результаті якої постраждало 11 осіб (ФОТО)

Нагадаємо, 28 листопада 2018 року вказана особа, керуючи несправним вантажним автомобілем «FAW-CA3252», завантаженим піском, рухалася зі сторони м. Харкова та на автомобільному мосту  через річку Красна в м.Сватове, де на той час проводилися ремонтні роботи, допустила зіткнення з чотирма іншими автомобілями, що рухалися в попутному та зустрічному напрямках.

Проведеними експертизами встановлено, що транспортний засіб мав технічні несправності, за яких забороняється його експлуатація. Крім того, водій під час руху не обрав безпечну швидкість та не врахував дорожню обстановку, чим порушив правила дорожнього руху.

У судовому засіданні прокурором в повному обсязі доведено вину водія у вчиненні дорожньо-транспортної пригоди, у результаті якої постраждали 11 осіб: 4 загинули, 1 отримала тяжкі тілесні ушкодження, ще 6 осіб – тілесні ушкодження середнього ступеню тяжкості.

20 грудня 2019 року Кремінський районний суд Луганської області ухвалив обвинувальний вирок, яким особу засуджено до 8 років позбавлення волі з позбавленням права керувати транспортними засобами строком на 2 роки.


 

Фото: відділ комунікації поліції Луганської області

Прес-служба прокуратури Луганської області

кількість переглядів: 1738