Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
20.12.2019

За процесуального керівництва прокуратури Луганської області завершено досудове розслідування за фактом організації злочинною групою грального бізнесу (ФОТО)

Нагадаємо, у вересні 2019 року за матеріалами УСР в Луганській області ДСР НПУ повідомлено про підозру дев’яти учасникам організованої злочинної групи, які займалися незаконним гральним бізнесом на території м. Сєвєродонецька.

За даними слідства, влітку 2018 року двоє місцевих мешканців організували злочинне угруповання з метою надання послуг у сфері грального бізнесу. Відповідно до розробленого зазначеними особами плану, учасники ОЗГ мали забезпечувати роботу п’яти інтернет-центрів. У закладах надавалися послуги з грального бізнесу шляхом отримання особистого грошового рахунку, який поповнювався в інтернет-центрі, а також  надання доступу до онлайн-казино на встановленому комп’ютерному обладнанні. У разі виграшу отримані грошові  кошти клієнти знімали у відповідних терміналах.

Під час  проведення обшуків у зазначених інтернет-центрах виявлено та вилучено: 4 платіжні термінали «PAY BOX» та 5 флеш-носіїв до них, 19 моніторів, 16 системних комп’ютерних блоків, комп’ютерні миші, клавіатури, 16 флеш-накопичувачів, 3 маршрутизатори, 3 IP-камери, 3 камери відеоспостереження, 4 відеореєстратори.

Також виявлено та вилучено 15 мобільних терміналів, які підозрювані використовували для вчинення кримінального правопорушення. З платіжних терміналів «PAY BOX» вилучено грошові кошти у сумі 7400 грн.

Наразі триває ознайомлення з матеріалами кримінального провадженні.

 
















Прес-служба прокуратури Луганської області

кількість переглядів: 1597