Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
21.12.2019

Прокуратурою Луганської області вжито заходів щодо припинення діяльності гральних та лотерейних закладів (ФОТО)

За вказаними фактами розпочато два кримінальні провадження за ч. 1 ст. 203-2 КК України (зайняття гральним бізнесом).

Під час проведення санкціонованих обшуків  в місцях надання послуг у сфері грального бізнесу правоохоронцями було вилучено 115 одиниць комп’ютерної техніки (комп’ютерні монітори, комп’ютерні системні блоки, клавіатури, комп’ютерні миші, Wi-Fi роутери), ігрові автомати,  фішки для гри в покер, колоди карт, відеотермінали та чекові термінали.

Наразі створено мобільні групи з виявлення та документування незаконної діяльності об’єктів грального бізнесу на території області, до складу яких входять працівники ГУНП та ГУ ДФС в Луганській області. Вжито заходів щодо демонтажу усіх рекламних конструкцій, що популяризують гральний бізнес.

Прокуратура звертається до громадськості Луганщини з проханням повідомляти про всі відомі вам випадки функціонування гральних закладів на території області за номером: 050 478 04 69.

Зазначимо, що вищезазначені заходи проведено на виконання розпорядження Кабінету міністрів України від 20 грудня 2019 року №1325-р про протидію гральному бізнесу.

За інформацією ГУНП в Луганській області, під час комплексного відпрацювання припинено діяльність  46 гральних та лотерейних закладів на Луганщині.


 

Прес-служба прокуратури Луганської області

 

 

кількість переглядів: 1816