Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
03.01.2020

Чоловіку, який у нетверезому стані спричинив смертельні ножові поранення товаришу, обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою

Слідством встановлено, що 29 грудня 2019 року чоловік перебував у квартирі свого знайомого, де вони разом вживали алкогольні напої. Під час словесного конфлікту правопорушник схопив зі столу кухонний ніж та наніс товаришу по чарці декілька ударів. У подальшому вказана особа зникла з місця вчинення злочину. Внаслідок отриманих тілесних ушкоджень та гострої крововтрати потерпілий помер на місці.

Завдяки злагодженій роботі правоохоронців вбивцю затримано «по гарячих слідах». Прокурором Новоайдарського відділу місцевої прокуратури останньому погоджено повідомлення про підозру за ч. 1 ст. 115 КК України  та клопотання про обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Процесуальним керівником доведено ризики, які дають підстави для попереднього ув’язнення зловмисника, у зв’язку з чим підозрюваному обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без можливості внесення застави.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні триває.

Довідково: санкція ч. 1 ст. 115 КК України передбачає покарання у виді позбавлення волі на строк від 7 до 15 років.

 

Прес-служба прокуратури Луганської області

(за матеріалами Новоайдарського відділу Сєвєродонецької місцевої прокуратури)

кількість переглядів: 2045