Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
17.01.2020

Повідомлено про підозру молодику, який жорстоко побив рідного дідуся, що призвело до його смерті

За матерілами слідства, яке здійснюється Старобільським відділом поліції ГУНП в Луганській області,  16 січня 2020 року під час спільного вживання спиртних напоїв між онуком та його дідусем виникла словесна перепалка. Під час конфлікту молодик жорстоко побив 83-річного пенсіонера. Внаслідок отриманих тілесних ушкоджень – численних переломів ребер, внутрішньої крововтрати та  пошкоджень внутрішніх органів потерпілий помер.

Зловмисника затримано в порядку ст. 208 КПК України. Наразі вирішується питання про обрання підозрюваному запобіжного заходу. Прокуратура клопотатиме у суді про застосування до чоловіка запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Досудове розслідування триває.

Нагадаємо, що відповідно до ст. 62 Конституції України, особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Довідково: санкція ч. 2 ст. 121 КК України   передбачає покарання у виді  позбавлення волі строком від семи до десяти  років.

Прес-служба прокуратури Луганської області

(за  матеріалами Старобільської місцевої прокуратури)

кількість переглядів: 1397