Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
22.01.2020

Робота ОБСЄ у форматі 24/7 стане вагомим кроком в активізації ефективного розслідування злочинів в умовах збройного конфлікту

Це перший візит голови ОБСЄ в Україну.  На Луганщині іноземна делегація відвідала контрольний пункт в’їзду-виїзду «Станиця Луганська», перевірила безпекову ситуацію та дотримання режиму тиші з обох сторін  в рамках  виконання Мінських домовленостей.

Еді Рама зазначив, що Спеціальна моніторингова місія ОБСЄ приділятиме максимальну увагу стійкому перемир’ю на Донбасі.  Спостерігачі працюватимуть  у форматі 24/7, включно з наглядом на українсько-російському кордоні.

«Взаємодія з  ОБСЄ з метою отримання інформації та доказів надасть нам  змогу ефективно документувати та розслідувати  військові злочини. Такою категорією кримінальних проваджень у прокуратурі Луганської області займається створене  Управління нагляду у кримінальних провадженнях щодо злочинів, вчинених в умовах збройного  конфлікту», –  наголосив Костянтин Караман та  додав, що розроблятимуться шляхи подальшої тісної  співпраці прокуратури  та ОБСЄ.

Прес-служба прокуратури Луганської області

кількість переглядів: 1356