Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
25.02.2020

У прокуратурі Луганської області обговорили стан протидії злочинності в регіоні (ФОТО)

В обговоренні шляхів запобігання та протидії злочинності взяли участь голова Луганського апеляційного суду Володимир Гаврилюк, начальник ГУНП в Луганській області Сергій Колесник, перший заступник начальника ГУ СБУ в Донецькій та Луганській областях Віталій Винниченко  та інші керівники правоохоронних органів Луганської області.

«Ефективне виконання покладених на органи правопорядку повноважень сприятиме якнайшвидшому відновленню довіри суспільства та утвердженню миру і законності в регіоні», – наголосив Олексій Ляшенко.

 

Крім того, керівник регіональної прокуратури озвучив низку пріоритетів у діяльності правоохоронних органів Луганської області, на які, у першу чергу, необхідно сконцентрувати увагу у першому півріччі 2020 року. Зокрема, до таких напрямів віднесено військові злочини та злочини, вчинені в умовах збройного конфлікту, боротьбу з корупцією та економічною злочинністю,  кримінальні правопорушення, вчинені організованими групами і злочинними організаціями, злочини, вчинені у природоохоронній та земельній сферах, функціонування нелегальних автозаправних станцій, зайняття гральним бізнесом, боротьбу з наркозлочинністю, незаконне переміщення підакцизних товарів, заборонених або обмежених в обігу предметів та речовин через державний кордон та лінію розмежування.

 

За результатами наради прийняті відповідні рішення та розроблено ряд заходів для підвищення ефективності запобігання і протидії злочинності, насамперед на пріоритетних  напрямах.




Прес-служба прокуратури Луганської області

кількість переглядів: 2239