Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
28.02.2020

Розпочинається атестація регіональних прокуратур: 132 працівника прокуратури Луганської області візьмуть участь у першому етапі атестації (ІНФОГРАФІКА)

Бажання взяти участь у проходженні атестації та приєднатися до нової прокуратури виявили 132 працівника прокуратури Луганської області. Зазначимо, що атестація обов’язкова для усіх прокурорів, у тому числі й керівництва регіональних прокуратур.

Процес проходження атестації буде однаковим для усіх працівників та аналогічним процедурі атестації в Офісі Генерального прокурора. Він складатиметься з трьох етапів: тесту на знання законодавства,  тесту на загальні здібності та  співбесіди з кадровою комісією, що включає в себе перевірку на доброчесність.


Для забезпечення безперервності роботи регіональних прокуратур  працівники однієї прокуратури будуть здавати тестування в різні дати. За результатами проходження першого етапу атестації прокурори, які наберуть кількість балів (прохідний бал – 70),  цього ж дня будуть допущені до наступного етапу атестації. Ті прокурори, які вдало пройдуть другий етап атестації, у подальшому допускаються до заключного етапу, дату якого буде повідомлено пізніше.

Рішення кадрової комісії про успішне проходження атестації прокурора стане підставою для подальшої  роботи у новій прокуратурі.

«Прокурори Луганщини готові до проходження атестації, покажуть  високий рівень знань законодавства  та доведуть свою професійність. Впевнений в кожному працівникові регіональної прокуратури», –  зазначив  прокурор області Олексій Ляшенко.

Результати першого та другого етапу  атестації  прокурорів регіональних прокуратур будуть оприлюднені на офіційному веб-сайті Офісу Генерального прокурора.

Очікується, що атестація всіх прокурорів регіональних прокуратур завершиться до початку червня 2020 року.

Прес-служба прокуратури Луганської області

кількість переглядів: 1525