Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
19.03.2020

Підозрюваного у вчиненні замаху на вбивство взято під варту, за місцем його проживання вилучено зброю та боєприпаси (ФОТО)

Слідством встановлено, що 15 березня 2020 року нетверезий чоловік здійснив розбійний напад на продуктовий магазин та, спричинивши продавчині вогнепальне поранення, незаконно заволодів алкогольними напоями. Зловмисника затримано по «гарячих слідах».

18 березня 2020 року суд задовольнив клопотання про застосування до підозрюваного запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Крім того, під час проведення обшуку за місцем проживання особи виявлено та вилучено пістолет, з якого було здійснено постріл,  близько 80  набоїв різного калібру, корпус гранати РГД-5, розкладний лук для стрільби з саморобними стрілами.

Також підозрюваний вказав місцезнаходження схрону боєприпасів поблизу блокпосту «Лисичанськ-Гірське» Попаснянського району. Вилучено 4 гранати ГД-5, 4 гранати Ф-1, 450 набоїв різного калібру, 3 магазина АК, 5 запалів УЗРГМ, димову шашку.

За обома фактами виявлення зброї та боєприпасів внесено відомості до ЄРДР за ознаками кримінального правопорушення передбаченого ст. 263 КК України (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами).

 

Прес-служба прокуратури Луганської області

(за матеріалами Лисичанської місцевої прокуратури)

кількість переглядів: 1496