Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
25.03.2020

На Луганщині затримали особу, яка збувала через інтернет сильнодіючі лікарські засоби в особливо великих розмірах (ФОТО)

Слідством встановлено, що мешканець смт Новопскова Новопсковського району займався незаконною реалізацією на території Луганської області сильнодіючих  лікарських засобів – метандієнону та нандролону. Зазначені препарати зловмисник збував покупцям через інтернет-магазин за допомогою поштових відправлень. Товар зберігався у складському приміщенні на території населеного пункту.

Під час оперативної закупки торговець збув  60 упаковок сильнодіючого лікарського засобу за майже 15  тис. гривень.

24 березня 2020 року при проведенні обшуків за місцем проживання чоловіка та у складському приміщенні виявлено та вилучено 2275  таблеток та близько 80 мл сильнодіючих лікарських препаратів.

Вказану особу затримано в порядку ст. 208 КПК України. Наразі вирішується питання про повідомлення чоловіку про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 4 ст. 321 КК України (незаконне придбання, пересилання, зберігання з метою збуту та не законний збут сильнодіючих лікарських засобів без спеціального на те дозволу, в особливо великих розмірах).

Довідково: санкція статті передбачає покарання у виді позбавлення волі на строк від 5  до 10 років.

 

Прес-служба прокуратури Луганської області

кількість переглядів: 1422