Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
17.04.2020

Двоє поліцейських в Луганській області підозрюються у незаконному заволодінні автомобілем для подальшого вимагання неправомірної вигоди (ФОТО)

За даними слідства, начальники структурних підрозділів райвідділу поліції умисно приховали та не задокументували факт дорожньо-транспортної події, що сталася 22 січня 2020 року у  м. Кремінна. Знаючи про те, що власник автомобіля покинув місце ДТП, незаконно заволоділи транспортним засобом для подальшого вимагання від громадянина неправомірної вигоди.

Для реалізації свого злочинного плану правоохоронці за допомогою вантажного автомобіля викрали автомобіль, який в подальшому слідчі виявили у лісовому масиві Кремінського району.

Наразі вирішується питання про відсторонення посадових осіб від займаних посад та обрання запобіжних заходів.

Прокуратура розпочала кримінальне провадження за матеріалами Луганського управління Департаменту внутрішньої безпеки Національної поліції України. Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснюється слідчими територіального управління Державного бюро розслідувань, розташованого у місті Краматорську.

Нагадаємо, відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Довідково: санкція статті передбачає від 5 до 8 років позбавлення з конфіскацією майна або без такої.

 

Прес-служба прокуратури Луганської області

кількість переглядів: 1620