Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
28.04.2020

На Луганщині особу засуджено до 12 років позбавлення волі за вчинення злочинів з корисливих мотивів

Стороною обвинувачення надано достатні докази та доведено вину 35-річного чоловіка у вчиненні вказаних злочинів з корисливих мотивів упродовж жовтня – грудня 2018 року в смт Борівське м. Сєвєродонецька.

За даними слідства, обвинувачений в пошуках легкої наживи двічі проник до житла місцевих мешканців. В одному із випадків погрожував господарям в присутності малолітньої дитини застосуванням предмета, схожого на вогнепальну автоматичну зброю. У будинку зловмисник заволодів грошовими коштами та мобільним телефоном, спричинивши потерпілій майнову шкоду у розмірі близько 3 тис. грн. В іншому епізоді злочинним намірам обвинуваченого  завадила господарка будинку, за що останній спричинив їй тілесні ушкодження у вигляді закритого вивиху правої плечової кістки.

До підозрюваного судом було застосовано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Свою вину у вчиненні кримінальних правопорушень чоловік не визнав.

З урахуванням позиції прокурора Сєвєродонецький міський суд Луганської області засудив обвинуваченого до 12 років позбавлення волі, з конфіскацією всього належного йому майна. Це вже сьома судимість чоловіка.

Довідково: на даний час вирок суду не набрав законної сили, оскільки триває строк апеляційного оскарження (30 днів із дня проголошення вироку).

 

Прес-служба прокуратури Луганської області

кількість переглядів: 1309