Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
05.05.2020

Подружжя відповідатиме у суді за незаконний збут наркотичних засобів у Попаснянському районі

За даними слідства, молоде подружжя під час протиправної діяльності з метою власного незаконного збагачення  з грудня 2019 року по березень 2020 року займалися збутом метадону (фенадону). Наркоділки організували злочинну схему реалізації наркотичного засобу за місцем проживання. Крім того, господар незаконно зберігав у будинку  для власного вживання пакунки з особливо небезпечним наркотичним засобом – канабісом, які було виявлено та вилучено під час обшуку.

Вказані особи обвинувачуються у незаконному придбанні, зберіганні з метою збуту та збуті наркотичних засобів, вчиненому повторно за попередньою змовою групою осіб (ч. 2 ст. 307 КК України). Крім вказаного, чоловіку також інкримінується незаконне виготовлення, придбання, зберігання наркотичних засобів без мети збуту особою, яка раніше вчинила злочин, передбачений ст. 307 КК України ( ч. 2 ст. 309 КК України).

За вчинене наркоторговцям загрожує від 6 до 10 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Нагадуємо, відповідно до ст. 62 Конституції України  особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

 

Прес-служба прокуратури Луганської області

(за матеріалами  Попаснянського  відділу Лисичанської місцевої прокуратури)

кількість переглядів: 1273