Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
19.05.2020

Прокуратура довела винуватість раніше виправданого мешканця Луганщини за збут наркотичних засобів – засуджено до 9 років ув’язнення

Луганський апеляційний суд задовольнив апеляційну скаргу прокурора та скасував вирок Сватівського районного суду Луганської області в частині виправдання особи за фактом збуту наркотичних засобів (ч. 2 ст. 307 КК України).

Всупереч висновків суду першої інстанції, прокуратурою доведено винуватість раніше судимого мешканця м. Сватове у систематичному збуті особливо небезпечного наркотичного засобу – ацетильованого опію. Упродовж травня 2018 року наркоторговець виготовляв наркотичний засіб та збував його на території міста за грошову винагороду. Громадянин вчинив новий умисний злочин у період іспитового строку.

Колегія суддів погодилася з переконливими доказами прокуратури та ухвалила новий вирок, яким, зважаючи на факт повторного вчинення злочину, засудженому призначено реальну міру покарання у вигляді 9 років позбавлення волі з конфіскацією всього належного йому майна.

Наразі вирок набрав законної сили.

Прес-служба прокуратури Луганської області

кількість переглядів: 1503