Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
19.05.2020

Прокуратура Луганської області встановлює осіб, які потерпіли від злочинів під час збройного конфлікту на Сході України

Це дасть можливість громадянам отримати відповідний процесуальний статус потерпілого, встановити розмір заподіяних збитків та звернутися до суду для їх подальшого відшкодування.

Веденням реєстру займається управління нагляду у кримінальних провадженнях щодо злочинів, вчинених в умовах збройного конфлікту, прокуратури Луганської області. Звертаємо увагу, що відповідно до діючого законодавства забезпечується нерозголошення персональних даних.

Якщо Вам спричинено шкоду від обстрілів, знищено, пошкоджено або захоплено Ваше майно, звертайтеся до прокуратури Луганської області за адресою: 93408, м. Сєвєродонецьк, вулиця Богдана Ліщини, 27.

Звернення також можна надсилати на електронну поштову адресу: [email protected] або звертатися за телефоном: (06452) 4-13-50.

При цьому звернення повинно відповідати вимогам, встановленим ст. 5 Закону України «Про звернення громадян», а саме у ньому має бути зазначено прізвище, ім’я, по батькові, місце проживання громадянина, викладено суть порушеного питання.ЗРАЗОК ЗВЕРНЕННЯ

Письмове звернення повинно бути підписано заявником (заявниками) із зазначенням дати. В електронному зверненні також має бути зазначено електронну поштову адресу, на яку заявнику може бути надіслано відповідь або відомості про інші засоби зв’язку з ним.

 

Прес-служба прокуратури Луганської області

кількість переглядів: 6286