Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
22.05.2020

Депутат Старобільської міської ради відповідатиме у суді за вчинення хуліганських дій

За даними слідства, 31 травня 2019 року вказана особа, не дотримуючись правил депутатської етики та порушивши  правила поведінки у суспільстві, увірвалася до приміщення комунального підприємства Старобільського району, де проходило відкрите обговорення питання необхідності встановлення тарифів на воду.

Не погоджуючись з думкою керівника даної установи, депутат почав ображати останнього грубою нецензурною лайкою та застосував фізичну силу. На прохання припинити хуліганські дії чоловік не реагував, а навпаки продовжував порушувати порядок проведення заходу.

Нагадуємо, відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Довідково: санкція ч. 1 ст. ст. 296 КК України передбачає покарання у вигляді штрафу від п’ятисот до тисячі неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або арешту на строк до шести місяців, або обмеження волі на строк до п’яти років.

Прес-служба прокуратури Луганської області

(за матеріалами Старобільської місцевої прокуратури )

 

кількість переглядів: 1323