Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
03.06.2020

На Луганщині судитимуть чоловіка за розбійний напад на магазин із застосуванням вогнепальної зброї та замах на умисне вбивство

Слідством встановлено, що 15 березня 2020 року у м. Лисичанську  місцевий мешканець, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, вчинив розбійний напад на продуктовий магазин із застосуванням пістолета Макарова. Зловмисник вистрілив у продавця, чим завдав потерпілій проникаюче вогнепально-кульове поранення у черевну порожнину. Завдяки своєчасному наданню  медичної допомоги  життя жінки вдалося врятувати.

Після заволодіння продуктами харчування чоловік з місця злочину зник.

У ході обшуку за місцем проживання обвинуваченого  виявлено знаряддя злочину – пістолет конструкції Макарова, а також велику кількість боєприпасів, ручну осколкову гранату РГД-5 та близько 200 грамів наркотичного засобу – канабісу.

Вказаній особі інкримінується замах на умисне вбивство, розбій, поєднаний із заподіянням тяжких тілесних ушкоджень, незаконне придбання, зберігання, носіння вогнепальної зброї та бойових припасів, а також незаконне придбання і зберігання наркотичних засобів без мети збуту  ( ч. 2 ст. 15, п. 6 ч. 2 ст. 115, ч. 4 ст. 187, ч. 1 ст. 263, ч. 2 ст. 309  КК України).

Чоловіку загрожує  до 10  років позбавлення волі.

Прес-служба прокуратури Луганської області

кількість переглядів: 1393