Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
12.06.2020

На Луганщині інспектора Державної податкової служби викрито на вимаганні та одержанні неправомірної вигоди від підприємця (ФОТО)

За даними слідства, інспектор Державної податкової служби чинив тиск на бізнес та перешкоджав здійсненню підприємницької діяльності. За можливість займатися реалізацією тютюнових виробів він вимагав від фізичної особи-підприємця неправомірну вигоду у сумі 30 тис. грн, при отриманні першої частини - 5  тис. грн був затриманий правоохоронцями у порядку ст. 208 КПК України.

Наразі за місцем роботи податківця тривають обшуки.  Проводяться слідчі дії, спрямовані на викриття інших причетних до вчинення злочину осіб з числа керівництва структурного відділу  Головного управління ДПС у Луганській області. Також вирішується питання щодо повідомлення затриманому про підозру та обрання запобіжного заходу.

Нагадуємо, відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається  невинуватою у вчиненні  злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Прес-служба прокуратури Луганської області

кількість переглядів: 1540