Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
16.06.2020

На Луганщині до 12 років позбавлення волі засуджено зловмисника, який здійснив замах на умисне вбивство поліцейського при вчиненні крадіжки

Публічне обвинувачення у суді підтримували прокурори прокуратури Луганської області.

У ході судового розгляду встановлено, що у квітні 2019 року раніше неодноразово судимий чоловік таємно проник до квартири у м. Сєвєродонецьку, звідки намагався викрасти комп’ютерну техніку.

Злочинні дії чоловіка викрили  та припинили правоохоронці. Під час спроби ухилитися від затримання та подальшого покарання за скоєний злочин у підсудного виник злочинний умисел, спрямований на позбавлення життя працівника поліції під час виконання ним службових обов’язків. Зловмисник наніс один удар ножем в поліцейського,  чим спричинив останньому тяжкі тілесні ушкодження, небезпечні для життя в момент заподіяння.

Сторона обвинувачення надала суду беззаперечні докази вчинення кримінального правопорушення, які судом визнано достатніми для ухвалення обвинувального вироку. Свою вину у вчиненні злочину чоловік визнав частково.

Довідково: на даний час вирок суду не набрав законної сили, оскільки триває строк апеляційного оскарження (30 днів з дня проголошення вироку).

 

Прес-служба прокуратури Луганської області

кількість переглядів: 1310