Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
04.07.2020

Привітання прокурора Луганської області Олексія Ляшенка з Днем Національної поліції України

Ваша служба в рядах поліції у порівнянні  з мирними регіонами країни суттєво відрізняється. Сьогодні вам доводиться працювати в непростих умовах  і це покладає на  ваші плечі ще більшу  відповідальність. Під час збройного конфлікту  на території Луганської  області та проведення операції Об’єднаних сил  щоденно перед вами ставляться нові виклики та завдання. Та ви завжди пам’ятаєте, що працюєте заради миру та захисту держави, несете службу з честю та гідністю.

За п’ять років з Дня створення Національної поліції України ви отримали високу оцінку громадян саме завдяки своїй самовіддачі, витримці, мужності та професійному виконанню своїх службових обов’язків.

Впевнений, що ви і надалі з  гордістю нестимете високе  звання українського поліцейського, стоятиме на захисті інтересів  народу й будете надійним щитом у боротьбі зі злочинністю.

Сьогодні, у цей святковий день – 5-ту річницю створення Національної поліції України, я хочу подякувати кожному поліцейському Луганщини  за сумлінну службу!

Сердечно  бажаю вам міцного здоров’я, злагоди, добробуту, нових досягнень і звершень в ім’я миру і процвітання України та Луганщини!


З ПОВАГОЮ

ПРОКУРОР ЛУГАНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ОЛЕКСІЙ ЛЯШЕНКО

 

 

кількість переглядів: 1168