Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
04.08.2020

Колишнього керівника медзакладу та директора підрядної організації судитимуть за заволодіння понад 500 тис. гривень

За даними слідства, у липні 2017 року під час проведення ремонтних робіт з електропостачання пологового та хірургічного відділення центральної районної лікарні керівник медзакладу та директор підрядної організації придбали необхідне обладнання за значно завищеною вартістю, а також внесли завідомо неправдиві відомості до акту виконаних робіт, включивши виплати працівникам, які фактично роботи не виконували.

Суб’єкту господарювання-посереднику були надлишково сплачені понад 440 тис. грн. Крім того, підрядник заволодів грошовими коштами у розмірі понад 80 тис. грн за рахунок виплат працівникам, які не проводили ремонтні роботи.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснювалося слідчим управлінням ГУ Нацполіції в Луганській області, оперативний супровід – Управлінням стратегічних розслідувань в Луганській області ДСР Нацполіції України.

Нагадуємо, відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Прес-служба прокуратури Луганської області

кількість переглядів: 1250