Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
10.08.2020

На Луганщині прокуратура в суді довела вину чоловіка, який намагався підірвати автомобіль гранатою

Публічне обвинувачення підтримували прокурори Попаснянського відділу Лисичанської місцевої прокуратури Луганської області.

Стороною обвинувачення доведено, що 20 березня 2020 року раніше неодноразово судимий 40-річний мешканець Попаснянського району знайшов біля покинутого будинку у м. Золоте гранату Ф-1 з підривачем та заклав її  під заднє колесо автомобіля «ЗАЗ-VIDA», що був припаркований біля приватного домоволодіння. Зловмисник усвідомлював, що від вибухової дії боєприпасу, який знаходився в бойовій готовності, може бути заподіяна шкода життю та здоров’ю інших осіб.

Вибух транспортного засобу попередили правоохоронці, які під час патрулювання в населеному пункті  виявили небезпечний вибуховий пристрій та знешкодили на місці.

У ході судового розгляду прокуратурою повністю доведено вину обвинуваченого у вчиненні інкримінованих  кримінальних правопорушень.

Довідково: на даний час вирок суду не набрав законної сили, оскільки триває строк апеляційного оскарження  – 30 днів із дня проголошення вироку.

 

Прес-служба прокуратури Луганської області

кількість переглядів: 1262