Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
18.09.2020

На Луганщині правоохоронці оперативно припинили спробу відновлення роботи грального закладу (ФОТО)

Під час оперативного відпрацювання інформації встановлено,  що зал з надання послуг у сфері грального бізнесу відновив свою роботу – завезено нове гральне обладнання на 12 ігрових місць. На момент приїзду працівників поліції у закладі перебувало троє відвідувачів та оператор. Підпільний об’єкт розташовується у центрі міста в нежитловому приміщенні для здачі в оренду з метою здійснення підприємницької діяльності.

У ході санкціонованого обшуку виявлено та вилучено 12 персональних комп’ютерів з клавіатурами та комп’ютерними мишками, ноутбук для фіксації роботи грального обладнання, флеш-накопичувачі, мобільні телефони, письмові бухгалтерські записи, грошові кошти у сумі майже 4  тис. гривень. Вирішується питання про звернення до суду з клопотанням про накладення арешту на вилучене майно.

Слідчі та процесуальні дії проводилися спільно зі слідчими Старобільського відділу поліції Головного управління Нацполіції в Луганській області та  працівниками Луганського управління Департаменту внутрішньої безпеки Нацполіції України.

Варто зазначити, що влітку поточного року на даному об’єкті правоохоронцями було вилучено гральне обладнання, на нього накладено арешт.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні триває. Встановлюються особи, причетні до організації та функціонування незаконного грального закладу.

 

Пресслужба Луганської обласної прокуратури

(за матеріалами Старобільської місцевої прокуратури)

кількість переглядів: 1097