Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
22.09.2020

Апеляційний суд погодився з позицією Луганської обласної прокуратури щодо вироку торговцю канабісом – 6 років 6 місяців за ґратами

Вироком Новоайдарського суду Луганської області чоловіка визнано винним у незаконному придбанні, зберіганні з метою збуту та збуті, а також незаконному придбанні та зберіганні без мети збуту наркотичних засобів (ч. 2 ст. 307, ч. 2 ст. 309 КК України) та засуджено  до 6 років 6 місяців позбавлення волі з конфіскацією 1/2 частини майна. Однак, з призначеним покаранням сторона захисту не погодилася та подала апеляційну скаргу.

За матеріалами справи, у березні 2019 року раніше неодноразово судимий чоловік, попередньо придбавши наркотичний засіб, обіг якого заборонено, – канабіс –  двічі збув його покупцеві. Під час санкціонованого обшуку житла обвинуваченого, здобуто достатні докази для притягнення наркоділка до кримінальної відповідальності.

Під час розгляду апеляційного скарги прокурором доведено, що призначене покарання відповідає ступеню тяжкості вчинених злочинів, є законним та справедливим. Колегія суддів апеляційного суду погодилася з аргументами сторони обвинувачення та залишила апеляційну скаргу громадянина без задоволення.

Наразі вирок набрав законної сили.

 

Пресслужба Луганської обласної прокуратури

кількість переглядів: 1227