Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
26.09.2020

Колектив Луганської обласної прокуратури приєднався до Всеукраїнського патріотичного забігу на честь загиблих воїнів (ФОТО)

Керівник Луганської обласної прокуратури Микола Прибіга разом з колективом взяв участь у  Всеукраїнському патріотичному забігу у пам’ять про загиблих воїнів «Шаную воїнів, біжу за Героїв України». Захід відбувся як у Сєвєродонецьку, так і в більшості  міст 26 вересня.

Учасники забігу з портретами на грудях полеглих захисників подолали дистанцію в 3 кілометри. У кожного загиблого Героя України  свій життєвий шлях, але є те, що всіх їх об’єднує – відданість державі. Микола Прибіга біг в пам’ять українського військовослужбовця Тихона Курбатова, який загинув від кульового поранення в голову під час обстрілу позицій Збройних Сил України.

«Ми повинні шанувати та пам’ятати тих, хто загинув, захищаючи територіальну цілісність держави. Це обов’язок кожного жителя Луганщини, кожного громадянина України. Пам’ять про них ніколи не має згаснути», – зазначив керівник обласної прокуратури.

 

Захід має започаткувати в державі загальнонаціональну традицію вшанування пам’яті полеглих воїнів.


Пресслужба Луганської обласної прокуратури

кількість переглядів: 1387