Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
28.09.2020

Правоохоронцями Луганщини викрито та припинено реалізацію фальсифікованого алкоголю на території двох областей (ФОТО)

За процесуального керівництва Луганської обласної прокуратури викрито та припинено незаконну діяльність з виготовлення, транспортування та реалізації незаконно виготовлених алкогольних виробів. Даний факт задокументовано в рамках кримінального провадження за ч. 3 ст. 204 КК України.

За даними слідства, мешканець міста Слов’янська Донецької області у підпільному цеху організував виробництво фальсифікованих коньяку, спирту та горілки. Сировину для виготовлення сурогатного алкоголю він замовляв через Інтернет. У подальшому готову продукцію чоловік реалізовував у різні населені пункти Луганщини та Донеччини.

Правоохоронці викрили протиправну діяльність під час перевезення чергової партії нелегальної продукції до міста Кремінна.

У ході обшуків транспортного засобу та за місцем виготовлення алкогольних напоїв виявлено та вилучено майже 500 літрів фальсифікату, сировину - спирт та барвники-ароматизатори, пластикові ємності та обладнання.

На даний час вилучені алкогольні напої направлено для проведення експертизи, проводяться інші необхідні слідчі дії, спрямовані на встановлення всіх обставин вчинення злочину.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснюється слідчим управлінням Головного управління ДФС у Луганській області.


Пресслужба Луганської обласної прокуратури

кількість переглядів: 1326