Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
30.09.2020

Прокуратура повернула у розпорядження Рубіжанської міської ради земельну ділянку вартістю майже 6 млн грн через несплату орендної плати

Задоволено позов Сєвєродонецької місцевої прокуратури та повернуто у розпорядження територіальної громади міста Рубіжне земельну ділянку промислового призначення площею  2,4 га та вартістю майже 6 млн грн.

Встановлено, що Рубіжанська міська рада передала землю в оренду акціонерному товариству для розміщення на території міста  хлібокомбінату.

Позов мотивовано тим, що орендар не виконував договірні зобов’язання, у тому числі не використовував земельну ділянку за цільовим призначенням, а також систематично не сплачував орендну плату за користування землею. Такі порушення призвели до ненадходження коштів до місцевого бюджету та стали підставою для звернення до суду з позовом про розірвання договору оренди у порядку господарського судочинства.

Господарський суд Луганської області підтримав позицію місцевої прокуратури та задовольнив позовні вимоги прокурора в повному обсязі.

 

Пресслужба Луганської обласної прокуратури

( за матеріалами Рубіжанського відділу Сєвєродонецької місцевої прокуратури)

кількість переглядів: 1125