Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
08.10.2020

Привітання керівника Луганської обласної прокуратури Миколи Прибіги з нагоди Дня юриста

Шановні юристи!  Щиро вітаю вас із професійним святом!

Першою сходинкою у професії для  тих, хто присвятив своє життя служінню закону, стало здобуття юридичної освіти. У той час ви обрали  для себе непростий шлях, але, певен, що це був свідомий вибір за покликанням.

Правоохоронці, адвокати, нотаріуси, прокурори, судді, працівники юридичних служб – представники різних спеціальностей, але обְ’єднаних спільним завданням – стояти на варті законності та правопорядку, роблять значний вклад в укріплення правового фундаменту України як європейської держави, утвердження принципів верховенства права, вірності правді та поваги до закону.

Переконаний, що ваша самовіддана боротьба за справедливість, відповідальність, професійні зусилля та принциповість допоможуть долати виклики сьогодення та будуть винагороджені повагою та довірою громадян.

З нагоди професійного свята бажаю вам успіхів та  досягнень, витримки у складних ситуаціях і зважених рішень. Нехай на вашому боці завжди будуть Закон, Правда та Справедливість. Будьте завжди гідними свого високого покликання!

Сердечно зичу міцного здоров’я і щастя, миру та злагоди, добра і достатку!

З повагою

Керівник Луганської обласної прокуратури

Микола Прибіга

кількість переглядів: 1131