Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
21.10.2020

Керівництво обласної прокуратури привітало прикордонників Луганського загону з 28-ю річницею від дня створення (ФОТО)

Заступник керівника Луганської обласної прокуратури Олег Чиж взяв участь в урочистому заході, присвяченому святкуванню 28-ї річниці створення Луганського прикордонного загону.

Олег Чиж подякував прикордонникам за гідне несення служби у  нелегкий для нашої країни час: «Перед вами щоденно стоїть завдання боронити кордони держави та гарантувати високий рівень національної безпеки. Під час виконання своїх службових обов’язків у районі проведення операції Об’єднаних сил на Луганщині на вас покладається велика відповідальність.  Ви протидієте злочинності, героїчно захищаєте суверенітет і територіальну цілісність  України, охороняєте спокій наших громадян».

Луганський прикордонний загін відзначає чергову річницю від дня створення. Це 28 років сумлінної служби українському народові, з яких шість років  в умовах збройної агресії російсько-окупаційних військ. Не раз військовослужбовці Луганського прикордонного загону приймали нерівний бій, захищаючи Батьківщину та свій народ. Вони вистояли і продовжують стояти на захисті державних рубежів у складі операції Об’єднаних сил.

Присутні згадали хвилиною мовчання пам’ять героїв-прикордонників, які віддали своє життя за Україну та своїх побратимів.


Пресслужба  Луганської обласної прокуратури

кількість переглядів: 1283