Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
11.11.2020

У Сєвєродонецьку затримано торговця наркотичними засобами та психотропами (ФОТО)

За процесуального керівництва Луганської обласної прокуратури слідчим управлінням спільно з Управлінням протидії наркозлочинності ГУ Нацполіції в області викрито та затримано торговця наркотичними засобами та писхотропними речовинами.

Слідством встановлено, що 23-річний мешканець м.Сєвєродонецька  займався придбанням, зберіганням та розповсюдженням на території регіону наркотиків безконтактним способом. Замовлення наркоторговець приймав через створені канали в месенджері «Telegram» та збував товар за допомогою так званих «закладок».

 

 

Під час санкціонованих обшуків за місцем проживання чоловіка та у його  гаражному приміщенні виявлено та вилучено близько 20 г амфетаміну, канабіс, предмети для фасування психотропів та наркозасобів (електронні ваги, прозорі zip-пакети, ізоляційна стрічка), пластикові бокси та пляшки, мобільний телефон, сім-карти, грошові кошти у сумі  понад 5 тис. гривень.

Правоохоронці затримали наркоділка у порядку ст. 208 КПК України. Йому повідомлено про підозру у незаконному придбанні, зберіганні, перевезенні з метою збуту та збуті наркотичних засобів та психотропних речовин, вчиненому повторно ( ч. 1, ч. 2 ст. 307 КК України).

На даний час до суду направлено клопотання про застосування до підозрюваного запобіжного заходу.

Нагадуємо, що відповідно до ст. 62 Конституції України, особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Довідково: санкція статті передбачає покарання у виді позбавлення волі строком від 6 до 10 років з конфіскацією майна.

Пресслужба Луганської обласної прокуратури

кількість переглядів: 1278