Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
13.11.2020

Керівник Луганської обласної прокуратури Микола Прибіга провів особистий прийом ув’язнених у Старобільському СІЗО (ФОТО)

13 листопада 2020 року ув’язнені Старобільського слідчого ізолятора мали змогу звернутися до керівника Луганської обласної прокуратури Миколи Прибіги при проведенні особистого прийому.

Під час поїздки до спеціальної  установи громадяни порушували питання незгоди з правовою кваліфікацією злочину, можливості проведення додаткової експертизи в кримінальному провадженні, законності судового розгляду тощо.

Микола Прибіга надав вичерпні відповіді з роз’ясненням вимог законодавства. За його дорученням звернення ув’язнених будуть розглянуті відповідними структурними підрозділами обласної прокуратури.

За результатами візиту керівництву державної установи наголошено на забезпеченні конституційних прав громадян, які перебувають у місцях несвободи. Також звернуто увагу на вжитті вичерпних заходів, спрямованих на унеможливлення поширення гострої респіраторної хвороби COVID-19 серед в’язнів та особового складу слідчого ізолятора.

Пресслужба Луганської обласної прокуратури

кількість переглядів: 1270