Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
26.11.2020

Правоохоронці Луганщини викрили наркоділка, який зберігав для збуту майже 10 кілограмів канабісу (ФОТО)

Луганською обласною прокуратурою здійснюється процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за фактом незаконного придбання, зберігання  та перевезення з метою збуту особливо небезпечного наркотичного засобу в особливо великих розмірах (ч. 3 ст. 307  КК України).

Так, у серпні 2020 року під час обшуку на території гаражного кооперативу у місті Лисичанську правоохоронці виявили та вилучили майже 10 кілограмів особливо небезпечного наркотичного засобу, обіг якого заборонено, – канабісу.

Під час досудового розслідування проведені слідчі та негласні слідчі дії, у ході яких встановлено особу, причетну до незаконного обігу наркотичних засобів. За даними слідства, 37-річний місцевий мешканець придбав, перевіз та зберігав для подальшого збуту канабіс у вигляді коренів, стебел з листям та частково подрібненої речовини. Однак, його протиправні дії було припинено.

На даний час наркоділку повідомлено про підозру у вчиненні злочину та обрано запобіжний захід.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснюється слідчим управлінням Головного управління Національної поліції в Луганській області.

Довідково: санкція статті передбачає покарання у виді позбавлення волі  строком від 9 до 12 років з конфіскацією майна.

Пресслужба Луганської обласної прокуратури

 

кількість переглядів: 1443