Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
27.11.2020

У Луганській обласній прокуратурі проведено зустріч із представниками Північно-східного міжрегіонального теруправління Агенства з розшуку та менеджменту активів (ФОТО)

Керівник Луганської обласної прокуратури Микола Прибіга та його заступники Костянтин Караман і Олег Чиж провели робочу зустріч з представниками Північно-східного міжрегіонального територіального управління Агенства з розшуку та менеджменту активів.

На ній були присутні начальник Північно-східного міжрегіонального ТУ АРМА Дмитро Жоравович, завідувач сектору виявлення та розшуку активів  Олексій Таможанський та завідувач сектору управління активами  Ілля Лактін.

Учасники зустрічі обговорили питання ефективної взаємодії територіального управління АРМА з правоохоронними органами Луганської області задля забезпечення виконання функцій, визначених законодавством.

Представники Національного агентства запевнили у готовності до плідної співпраці з обласною прокуратурою на всіх напрямах своєї діяльності, зокрема виявленні та розшуку активів, отриманих злочинним шляхом,  накладенні арешту на такі активи та  їх конфіскації в дохід держави.

Звертаючись до присутніх, Микола Прибіга наголосив на важливості такої взаємодії, запевнив у підтримці прокуратурою діяльності АРМА та зазначив на наявності спільних напрацювань.

Учасники зустрічі погодили формат подальшого партнерства та першочергові та вироблення практик ефективної взаємодії.

 

Пресслужба Луганської обласної прокуратури

кількість переглядів: 1509