Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
01.12.2020

У Луганській обласній прокуратурі відбулися урочистості з нагоди Дня працівників прокуратури (ФОТО)

У вівторок, 1 грудня 2020 року, у Луганській обласній прокуратурі відбулися урочистості з нагоди Дня працівників прокуратури. 

Участь у святковкому заході взяли голова Луганської обласної державної адміністрації–керівник обласної військово-цивільної адміністрації Сергій Гайдай, керівник військово-цивільної адміністрації міста Сєвєродонецьк Олександр Стрюк, голова Луганського апеляційного суду Володимир Гаврилюк, перший заступник начальника Головного управління СБУ в Донецькій та Луганській областях Віталій Винниченко, начальник Головного управління Національної поліції в Луганській області Сергій Колесник та інші керівники державних органів.

У вітальному слові керівник Луганської обласної прокуратури Микола Прибіга наголосив, що частиною перетворень у нашій державі є реформування прокуратури. Оновлена інституція має стати надійним фундаментом побудови правової європейської держави, повернути довіру суспільства.

«Завдання кожного прокурора – бути надійним гарантом законності. Ми змінюємося з вимогами сьогодення. Але пріоритети в роботі прокурорів незмінні: служити державі, протидіяти злочинності, корупції та  беззаконню. За цей рік у прокуратурі Луганщини за всіма напрямками проведено велику роботу. І хочу сказати, що це – ваша заслуга. Це оцінка кожного прокурора – щоденної, важкої та відповідальної роботи. Я дякую усім вам, шановні колеги, за сумлінну працю, професійність та, дійсно, командну роботу колективу», – зазначив керівник обласної прокуратури.

Також Микола Прибіга подякував ветеранам органів прокуратури Луганської області за їхній вклад в роботу, передані молодому покоління безцінні знання та досвід.

Зі словами привітань та побажань до працівників прокуратури  звернулися й запрошені гості.

З нагоди професійного свята прокурорам були вручені відомчі заохочувальні  нагороди та відзнаки.

 

 

Пресслужба Луганської обласної прокуратури

кількість переглядів: 1525