Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
05.01.2021

Судитимуть мешканця Новоайдарського району, який заподіяв смертельні тілесні ушкодження знайомому

Прокурорами Новоайдарського відділу Сєвєродонецької місцевої прокуратури спрямовано до суду обвинувальний акт стосовно  50-річного мешканця Новоайдарського району за фактом вчинення  умисного вбивства  (ч. 1 ст. 115 КК України).

Слідством встановлено, що 2 жовтня 2020 року між двома чоловіками під час вживання алкогольних напоїв виник словесний конфлікт, у ході якого обвинувачений декілька разів вдарив потерпілого дерев’яним стільцем по голові. Коли останній перестав чинити опір, нападник схопив зі столу кухонний ніж та вдарив ним потерпілого в область грудної клітки. Внаслідок проникаючого колото-різаного поранення та пошкодження життєво важливих органів останній помер на місці.

У результаті проведених оперативно-розшукових заходів особа вбивці була відразу встановлена. Новоайдарським районним судом Луганської області до підозрюваного застосовано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без можливості внесення застави.

За вчинення злочину чоловіку загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 15 років. 

Примітка: відповідно до ч. 1 ст. 62 Конституції України, особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

 

Пресслужба Луганської обласної прокуратури

(за матеріалами Новоайдарського відділу Сєвєродонецької місцевої прокуратури) 

кількість переглядів: 1064